A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

25

 

dxn_egeszseg

 

 

A DXN Europe Kft. szervezésében egy újabb érdekes és értékes rendezvény kerül megrendezésre szeptember 12-én Budapesten a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban 11-17 óra között.

 

Ezúttal is nagyon érdekes előadásokat hallhatunk majd azzal kapcsolatban, hogyan tudnak a DXN termékei hozzájárulni szervezetünk egészségéhez. Emellett pedig azt is megtudhatjuk, hogyan lehetséges bio kozmetikumokat gyártani például a Ganoderma kapszulák vagy a Spirulina felhasználásával.

 

Várunk Téged is szeretettel! Ha csatlakoznál hozzánk, keress meg itt és megbeszéljük a részleteket! :)

máj

4

ganoderma_szoptatas

 

 

Mivel az elmúlt néhàny évben nagyobb figyelmet fordítok az egészségem karbantartására, nem volt kérdés, hogy a várandósságom ideje alatt és a gyermekem születése után a szoptatás alatt is fogyasztani szeretnék olyan táplálékkiegészítőket, amelyek mindkettőnk szervezetére jó hatással vannak. Fontos volt azonban, hogy ezek természetes alapú vitaminok legyenek.

 

A piacon rengeteg készítmény van, amik közül a kismamák, anyukák választhatnak, nehéz dönteni. Jómagam kevésbé hiszek reklámoknak, inkább a saját vagy a mások tapasztalata, ami alapján választok.

Mivel a DXN termékei korábban már bizonyítottak számomra, ezért a mai napig ezeket a termékeket fogyasztom. Ezek megadják a szerveztem számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Az pedig különösen jó dolog, hogy bár járunk közösségbe a kislányommal, az elmúlt egy évben, amióta megszületett, nem voltunk betegek.

 

Számomra fontos volt, hogy hosszú távon anyatejjel tudjam táplálni a kislányomat, főleg mivel császármetszéssel jött világra. Viszont ez amellett, hogy csodás kapocs anya és gyermek között, nagyon kimeríti a szervezetet. Nekem nagyon sokat segít a Ganoderma és a spirulina a tápanyagok pótlásában és az erőnlétem megőrzésében. Bárkinek, aki hasonló cipőben jár, jó szívvel tudom ajánlani ezeket a fantasztikus termékeket.

ápr

20

Spirulina babáknak

2015.04.20 - hétfő

baba

 

 

A mai napon új fázisba lépett Zita lányunk termékfogyasztása, ugyanis új módszert kellett bevetnünk, mivel pár napja nem hajlandó pépes ételeket enni. De együtt ezt is sikerrel teljesítettük. :)

 

Amióta elkezdtem Zitusnak az anyatejes táplálás mellé kiegészítést adni, mindig törtem spirulinát az ételébe. Eleinte gyümölcspépet evett, később zöldségeket és húst is. Az első néhány hétben egy fél tablettát kevertem csak az ételébe, aztán körülbelül 2 hónapja már egy egészet.

A múlt hét vége felé azonban nagylányom egyszer csak sztrájkolni kezdett és nem akarta megenni a pépes zöldségeket. Hétvégén már a kezébe vette a szilárd ételeket és szépen harapott belőlük, majd szépen elrágta.

Viszont felmerült bennünk, hogy akkor most mi legyen a spirulina tablettával? Ma délelőtt úgy döntöttünk, teszünk egy próbát és egészben odaadjuk neki. Kislányunk nagyon ügyesen szopogatta, aztán szétrágta ezt a szuperélelmiszert. Tehát ez a kérdés megoldásra került.

Délután aztán megkívántam egy kis Ganodermás forró csokit és csináltam is magamnak egy csészével. Zita olyan ellenállhatatlan tekintettel kérlelőn nézett rám, hogy adtam neki is belőle. Az eredmény nem maradt el, ugyanis közölte velem "Mé!". Így aztán közös forrócsokizás lett a dologból.

 

Szuper dolog, hogy ezeket a nagyszerű termékeket bármilyen életkorú gyermeknek adhatjuk! Mert az egészség a legnagyobb kincs, amit a DXN fantasztikus termékei által gyermekeinknek biztosíthatunk! :)

márc

2

Az elmúlt hétvégén az "Együtt az úton" képzés keretében sokat gondolkodtam és átértékeltem a céljaimat, a lehetőségeimet és a képességeimet. Így rájöttem arra, amit a szívem mélyén eddig is tudtam.

A jelenlegi életvitelem és a körülményeim tökéletesen alkalmasak arra, hogy a vállalkozásunkban online eszközökkel dolgozzak.

És most itt ülök a fotelben, Zitus alszik az ölemben, én pedig blogbejegyzést írok. Így mindenki csak nyer! Csodálatos, hogy ezt megtehetem!

 

Ezért fogok kitartóan dolgozni, hogy ezt a nyer-nyer helyzetet fenntartsam! :)

 

 

by: Niki

dec

17

A tökéletes üzlet 11 pontja

2014.12.17 - szerda

2 nappal ezelőtt az aktuális heti webkonferencián mentorunk Zseli Csaba tartott egy nagyon jó szakmai előadást. Többek közt arról is beszélt, hogy melyek a tökéletes üzlet ismérvei.

 

Csaba ezeket a szempontokat úgy vázolta fel, mint amelyek abszolút illenek a DXN üzletünkre, és ez még inkább megerősítette a hitünket a DXN felé. Szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen stabil és megbízható céggel dolgozhatunk együtt a jövőnkért és anyagi biztonságunkért. :)