A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

márc

2

Az elmúlt hétvégén az "Együtt az úton" képzés keretében sokat gondolkodtam és átértékeltem a céljaimat, a lehetőségeimet és a képességeimet. Így rájöttem arra, amit a szívem mélyén eddig is tudtam.

A jelenlegi életvitelem és a körülményeim tökéletesen alkalmasak arra, hogy a vállalkozásunkban online eszközökkel dolgozzak.

És most itt ülök a fotelben, Zitus alszik az ölemben, én pedig blogbejegyzést írok. Így mindenki csak nyer! Csodálatos, hogy ezt megtehetem!

 

Ezért fogok kitartóan dolgozni, hogy ezt a nyer-nyer helyzetet fenntartsam! :)

 

 

by: Niki

dec

17

A tökéletes üzlet 11 pontja

2014.12.17 - szerda

2 nappal ezelőtt az aktuális heti webkonferencián mentorunk Zseli Csaba tartott egy nagyon jó szakmai előadást. Többek közt arról is beszélt, hogy melyek a tökéletes üzlet ismérvei.

 

Csaba ezeket a szempontokat úgy vázolta fel, mint amelyek abszolút illenek a DXN üzletünkre, és ez még inkább megerősítette a hitünket a DXN felé. Szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen stabil és megbízható céggel dolgozhatunk együtt a jövőnkért és anyagi biztonságunkért. :)

szept

10

Az elmúlt hétvégét a DXN 2 napos hétvégi szemináriumán töltöttük Tihanyban. A rendezvényre egy kedves barátunk is elkísért minket, így egy kicsit én is részt tudtam venni az előadásokon. :)

 

Nagyon nagy élmény volt ismét együtt lenni a DXN-es barátainkkal. Hihetetlen jó érzés volt az, hogy milyen nagy szeretettel fordult mindenki a kislányunk felé. Nekem pedig jó volt egy kicsit felnőtt társaságban lenni és kicsit komolyabb dolgokkal foglalkozni.

 

Külön öröm volt számomra az, hogy az egyik előadó Vida Ágnes volt, aki nagyon sok jó ötletet adott, amiket az online üzletépítés során tudunk alkalmazni. Viktor pedig Ági anyaság témában írt könyvét is dedikáltatta nekem. :)

 

Hálás vagyok a szervezők segítőkészségéért és a szállásadók rugalmasságáért, aminek eredményeképpen kisgyermekkel is teljes kényelemben töltöttük a hétvégét. Mert minden megoldható, csak törekedni kell rá! Hiszen a mi üzletünkben és számunkra nincsen lehetetlen. ;)

aug

12

VI. DXN családi nap

2014.08.12 - kedd

Múlt vasárnap egy szuper programon vettünk részt, most került megrendezésre a DXN idei családi napja. 4 hónapos kislányunk Zita Gyémánt és unokatesóim, Dóri és Bence társaságában töltöttük ezt a napot.

 

Ahogy tavaly, idén is nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek és Viktor nagyokat pancsoltak, amíg Zitus és én a napernyő árnyékában ejtőztünk a jó levegőn.

 

Zita

 

 

A finom ebéd után lezajlott a vidám vetélkedő is, a mókás feladatok mosolyt csaltak mindenki arcára.

 

Bence

 

Viktor

 

 

Jó volt ismét együttlenni ezekkel a kedves emberekkel, nagyon jól esett, hogy amint mindig, most is nagy szeretettel fogadtak minket. Már nagyon várjuk a következő közös programot, a szeptemberi üzletépítő szemináriumot. :)

szept

15

Tegnap volt a DXN III. negyedéves üzletépítő szemináriuma. Mint minden alkalommal, most is nagyon vártuk ezt a napot. :-)

A főállásunkban ezen a hétvégén került sor a szokásos éves családi hétvégére, de amikor kiderült  az időpontegyeztetés, nem volt kérdés, hogy a DXN rendezvényére jövünk. :-)

Nagyon jól éreztük magunkat ismét, sok kedves baráttal találkoztunk. És ráadásul alkalmunk nyílt személyesen beszélni Jane Yau ganoterapeutánkkal. Hihetetlenül kedves és segítőkész asszony és közvetlen is. Kikértük szóban is a véleményét, hogy milyen termékeket és milyen mennyiségű fogyasztását javasolja nekem, mint kismamának. 

Készült is egy fotó kérésünkre, amin nem csak Jane és fia, hanem mélyen tisztelt és szeretett vezetőink, Czérna Tünde és Szabolcs is szerepel.

 

 

IMG_1268