A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

10

Az elmúlt hétvégét a DXN 2 napos hétvégi szemináriumán töltöttük Tihanyban. A rendezvényre egy kedves barátunk is elkísért minket, így egy kicsit én is részt tudtam venni az előadásokon. :)

 

Nagyon nagy élmény volt ismét együtt lenni a DXN-es barátainkkal. Hihetetlen jó érzés volt az, hogy milyen nagy szeretettel fordult mindenki a kislányunk felé. Nekem pedig jó volt egy kicsit felnőtt társaságban lenni és kicsit komolyabb dolgokkal foglalkozni.

 

Külön öröm volt számomra az, hogy az egyik előadó Vida Ágnes volt, aki nagyon sok jó ötletet adott, amiket az online üzletépítés során tudunk alkalmazni. Viktor pedig Ági anyaság témában írt könyvét is dedikáltatta nekem. :)

 

Hálás vagyok a szervezők segítőkészségéért és a szállásadók rugalmasságáért, aminek eredményeképpen kisgyermekkel is teljes kényelemben töltöttük a hétvégét. Mert minden megoldható, csak törekedni kell rá! Hiszen a mi üzletünkben és számunkra nincsen lehetetlen. ;)

aug

12

VI. DXN családi nap

2014.08.12 - kedd

Múlt vasárnap egy szuper programon vettünk részt, most került megrendezésre a DXN idei családi napja. 4 hónapos kislányunk Zita Gyémánt és unokatesóim, Dóri és Bence társaságában töltöttük ezt a napot.

 

Ahogy tavaly, idén is nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek és Viktor nagyokat pancsoltak, amíg Zitus és én a napernyő árnyékában ejtőztünk a jó levegőn.

 

Zita

 

 

A finom ebéd után lezajlott a vidám vetélkedő is, a mókás feladatok mosolyt csaltak mindenki arcára.

 

Bence

 

Viktor

 

 

Jó volt ismét együttlenni ezekkel a kedves emberekkel, nagyon jól esett, hogy amint mindig, most is nagy szeretettel fogadtak minket. Már nagyon várjuk a következő közös programot, a szeptemberi üzletépítő szemináriumot. :)

szept

15

Tegnap volt a DXN III. negyedéves üzletépítő szemináriuma. Mint minden alkalommal, most is nagyon vártuk ezt a napot. :-)

A főállásunkban ezen a hétvégén került sor a szokásos éves családi hétvégére, de amikor kiderült  az időpontegyeztetés, nem volt kérdés, hogy a DXN rendezvényére jövünk. :-)

Nagyon jól éreztük magunkat ismét, sok kedves baráttal találkoztunk. És ráadásul alkalmunk nyílt személyesen beszélni Jane Yau ganoterapeutánkkal. Hihetetlenül kedves és segítőkész asszony és közvetlen is. Kikértük szóban is a véleményét, hogy milyen termékeket és milyen mennyiségű fogyasztását javasolja nekem, mint kismamának. 

Készült is egy fotó kérésünkre, amin nem csak Jane és fia, hanem mélyen tisztelt és szeretett vezetőink, Czérna Tünde és Szabolcs is szerepel.

 

 

IMG_1268

aug

18

V. DXN Családi nap Lajosmizsén

2013.08.18 - vasárnap

Ma egy hete került megrendezésre Lajosmizsén a DXN V. családi napja. Fantasztikus jó időnk volt, mindenki talált kedvére való programot. Volt aki a medencében hűsölt, mások a hatalmas fák árnyékában a padon, miközben főttek a finomabbnál finomabb DXN termékekkel gazdagított ételek.

Viktorral unokahúgom, Dóri és nagyobbik keresztfiam, a Spirulina-fun Bence társaságában érkeztünk a rendezvényre és tölttünk el egy csodás napot.

Jónéhány képet is készítettünk és párat most megosztok Veletek. :)

 

 

 

Főzési előkészületek

 

keszulodes

 

 

Focisták :)

 

foci

 

 

Dórival 

 

Dorival

 

 

Viktor a pingpong versenyen

 

pingpong

 

 

Kötelet húztunk a Pusztaolimpián :)

 

kotelhuzas

 

júl

14

Másfél héttel ezelőtt érkezett egy felkérés a Zöldalma Egészségfejlesztő Alapítvány egy kedves munkatársa, Vörös Mónika részéről, hogy lúgosító kávénkkal vegyünk részt kiállítóként a szervezetük által szervezett I. Egészségnapon. A rendezvény 2013. július 13-án zajlott Székesfehérváron.

Örömmel elfogadtam a meghívást, hiszen ez remek alkalom volt arra, hogy még több emberrel megismertessük ezeket a fantasztikus DXN termékeket.

A rendezvényen segítségünkre volt egy kedves munkatársunk, Botos Gábor és a szponzorunk, Csillag Róbert.

Péntek este Gáborral még nyomtattunk 2 nagy plakátot, amiket a falra kitettünk és vásároltunk a kávékóstolóhoz szükséges eszközöket.

 

A rendezvény jól sikerült, voltak érdeklődők és mivel négyen voltunk, mindenkivel tudtunk beszélgetni. A kávé mindenkinek nagyon ízlett. :)

A nap végén azok között a vendégek között, akik regisztrálták magukat, kisorsoltunk egy doboz Ganodermás kávét. Az ajándék egy nagyon kedves idős hölgyhöz került, aki örömében szinte szóhoz sem jutott. Még tegnap délután elvittük neki az általa választott egy doboz fekete kávét és mesélte, hogy a néhány órával előtte fogyasztott picuri adag kávé még mindig milyen jó hatással van rá, nagyon jó volt a közérzete.

 

Összességében tehát egy sikeres napot zárt a csapat és bízom benne, hogy lesz még részünk ilyen szuper élményekben. :)

 

 

A pult a termékekkel

 

pult_a_termekekkel

 

 

Gábor és Viktor

 

fiuk

 

 

A berendezett kiállítói tér :)

 

vegeredmeny